Het is Silver’s beurt om helder te schitteren…

Het is Silver’s beurt om helder te schitteren…

Goedendag… En een prachtige maandag voor jou! Wat een absolute schoonheid van een dag gisteren, hier waar ik de zomers en de herfst doorbreng… De luchtvochtigheid daalde als een rots, en de temperatuur ook, en er waaide de hele dag een aangenaam briesje! Ik zat in de hemel buiten… Nou, ik heb vrijdag weer een driveway happy hour georganiseerd, en zelfs Chris Gaffney kwam langs om gedag te zeggen! Ik vind deze oprit happy hours leuker dan die van de Zoom die we deden toen het nog koud waas buiten… Die leken binnen ook koud te zijn! We eren afstandelijke normen, iedereen brengt zijn gazonstoel mee, en een kleine koeler, en we hebben altijd een ton om over te praten… We lijken ook allemaal op dezelfde golflengte te zitten met onze gedachten! En tot nu toe heeft niemand me een vraag gesteld over de economie, de aandelen of het goud. Ik denk dat ze nu allemaal beter weten! HA!

het gesprek in de stad is zeker verschoven van een “aandelen zullen zich voor altijd herstellen”, naar een “aandelen zullen zich de rest van dit jaar niet herstellen!” Langdurige lezers weten dat ik niet veel tijd besteed aan het praten over aandelen, niet omdat ik ze niet begrijp. Ik had drie licenties in de aandelenhandel… Maar omdat ik jarenlang verbonden was met een bank, en omdat ik die licenties in mijn bezit had, kon ik niet over specifieke aandelen praten, dus ik dacht dat het voldoende was om gewoon te zeggen, dingen als de aandelen zijn omhoog zijn naar beneden… Iedereen kan nieuws over aandelen krijgen… Ik breng je liever nieuws dat je niet zo makkelijk kunt krijgen, dat heeft iets te maken met beleggingen.

De Valuta’s eind vorige week gingen hoger in het weekend, met de euro weer boven de 1.13, en alle andere vallen in de pas met de euro. Goud eindigde de week niet zo sterk als dat het de week begon… Een korte pauze voor de oorzaak, die de oorzaak zou zijn van alle uitstellende kopers van goud die eindelijk de boodschap hebben gekregen… Internationale rendementen zijn negatief, en hier in de V.S. als je rekening houdt met de inflatie, zijn ze ook negatief… Goud betaalt geen opbrengst, maar je moet wel betalen om het te laten opslaan, tenzij je het veilig in huis hebt! Maar met rendementen die negatief zijn en u moet de regering betalen waaruit uw obligatie is uitgegeven, om de obligatie vast te houden, maken die opslagkosten het houden van Goud een gelijkmatige trekking…. En weet je nog die aandelen waar we het hierboven over hadden en hoe ze zich verzamelen? Nou, zoals ik je vorige week vertelde, heeft de Dow sinds 1999 66% VS-Goud verloren…

Dus, al je aandelen jockeys die er zijn, waarom vertel je je klanten dat niet? Ik weet waarom… Omdat je bazen dat niet toestaan! En omdat je makelaarskleed geen Goud aanbiedingen heeft! En daarom blijf ik je vertellen dat je Tim Smith moet bellen op 1-800-926-4922 en luisteren naar wat hij je te bieden heeft! Want zoals ik dit weekend las op Twitter, dat “de ene dag ga je wakker worden en vinden dat Goud heeft gapped up $ 200 en dan de volgende dag doet het hetzelfde, en op dat moment, kunt u bellen met een Gold dealer, maar hij zal geen Goud om je te verkopen, en je zult hebben gemist ….

En kijk nu niet, maar Silver is op de vlucht naar hoger gelegen gebieden… eindelijk! Ik weet dat ik deze informatie eerder heb geciteerd, maar hier ga ik weer… in de laatste stierenmarkt voor Goud & Zilver, was het Zilver dat beter presteerde dan Goud, op een percentage move basis, 7 van de 10 jaar… Ik heb meer info over wat Silver vandaag in de FWIW sectie doet, dus ga niet weg zonder dat te lezen!

Oké, ik heb het al eerder over deze staatsvertegenwoordiger uit West Virginia gehad, maar voor het geval je die dag de les hebt gemist, laat me je voorstellen aan iemand die aan jouw kant staat met betrekking tot Gold & Silver… De Amerikaanse regering is het doelwit van de wetgeving die in het Huis van Afgevaardigden is ingevoerd door Rep. Alex X. Mooney, R-West Virginia.

Meneer Mooney heeft een wetsvoorstel ingediend, HR 2559, Mooney heeft ook wetgeving ingevoerd om Amerikanen te beschermen tegen de gestage devaluatie van de dollar door de Federal Reserve – wetgeving om federale belastingheffing op de verkoop van goud, zilver, platina, en palladiummunten te verbieden.

In een brief aan collega’s die steun zoeken voor zijn Monetary Metals Tax Removal Act, H.R. 1089, schrijft Mooney: “De Internal Revenue Service laat de belastingbetalers niet de duizelingwekkende kapitaalverliezen aftrekken die ze lijden bij het houden van Federal Reserve Notes in de loop van de tijd, dus het is oneerlijk om een vermogenswinstbelasting te beoordelen wanneer burgers goud en zilver houden om hen te beschermen tegen het beleid van de Fed van devaluatie van de valuta”.

Chuck opnieuw… Man, ik wou dat die man uit mijn staat kwam, zodat ik trots kon zijn op mijn staatsvertegenwoordiger!

Ik wil niet de brenger van slecht nieuws zijn, maar kom op, je moet toegeven dat de dingen niet meer zo rooskleurig zijn als vroeger, en ook al zouden we als land de riemen aanhalen, en een slechte weg afleggen, zonder de geldafdruk en de cheques van de regering van de FED. We hadden de regering deze keer niet nodig, we hadden het eerder niet nodig, en we zullen het nooit nodig hebben… Zoals President Reagan zei, “de engste woorden die je zult horen, is. Ik ben van de regering en